PRESSEMELDING – NORSK ZHIYUNTECH

På vegne av ZHIYUN Tech Company og med stor ære, inviterer vi deg til å besøke oss på LAS VEGAS på Booth 35372, LVCC – South Hall 4, USA i CES 2018 (9-12 januar) – verdens samlingssted for alle som trives på forbrukerteknologi.

ZHIYUN TECH er stolt av å kunngjøre at den har blitt kåret til CES 2018 Innovation Awards Honoree for sin profesjonelle 3-akse Smartphone Stabilizer – Glatt 3, noe som betyr at Zhiyuns design og innovasjon har blitt anerkjent av et fremtredende panel av industrielle designere, ingeniører, handelsmedier så vel som i cutting edge forbrukerelektronikk produkter markedet. I januar 2018 skal vi presentere den sammen med våre nyeste og spennende produkter – Crane 2 (3-aksis DSLR Stabilizer) – sammen med ulike banebrytende teknologier. I mellomtiden vil vi også fokusere på noen av våre populære produkter, inkludert CRANE, CRANE-M, EVOLUTION, RIDER-M, Smooth-Q og mange flere, med anerkjent kvalitet og ytelse.
Kom igjen og ta en titt eller prøv alle disse tingene selv. Du kan bli med oss ​​der for en drink og ha en vennlig samtale med vår ledergruppe. Håper du vil benytte denne perfekte muligheten, slik at vi kan bli bedre kjent med hverandre og lære mer om hva vi kan tilby deg.

Om Crane 2

Zhiyun Crane 2 treakse kamerastabilisator, samtidig som den realiserer gjennombrudd av filmkvalitet i både bevegelsesfølsomhet og presisjonskontroll med nyoptimalisert algoritmesystem og motorkonstruksjon, har integrert en taktil og robust følgesensor på kroppen sin tidligere uhørt i industri.

Med en OLED-skjermdesign kombinert med hurtig kontrollbryter på panelet, kan du ikke bare se ulike stabilisatorstatus ved et øyeblikk, men kan også gjøre forskjellige kamera- og gimbalinnstillinger i en vri på fingrene.

Din tilstedeværelse vil gjøre oss stor ære, og vi gleder oss til å se deg under utstillingen. Du vil finne det på alle måter overraskende! Kan ikke vente å møte deg i Las Vegas, USA.

page1image90712688

Med vennlig hilsen

page1image90712976

President av zhiyun

Zhiyuntech.no – kamera gimbals