Zhiyun -Tech Crane 2

Er en håndholdt stabilisator med integrert følgefokus som lar seg koble til både DSLR og speilløse kameraer på markedet. 

Vanligvis er ikke oppfølgeren like god som originalen, men i dette tilfellet er Zhiyun- Tech Crane, versjon 2 en vesentlig forbedring. Zhiyun- Tech har gjort store forbedringer på sin nyeste Crane 2, og er på flere områder ikke originalen til å kjenne igjen. Crane 2 håndtere tyngre kameraer, og har muligheten til å koble på kamerafeste Manfrotto. Forgjengeren klarte en maks vekt på 1,2kg, mens Crane 2 kan nå håndtere vekt opp mot 3.17kg, selv om den veier kun 300g mer. Dette åpner opp for et større spekter av kamera og linsekombinasjoner som semi profesjoneller håndholdte kameraer i tillegg til speilløse og DSLR.

Zhiyuntech crane 2.0 med followfocus

Dette har blitt mulig på grunn av helt nye motor med mer kraft, noe som  gjør stabilisatoren mye mer stabil og smidig. Crane 2 har også muligheten for 32 bits x 3 høyhastighets parallell kontroll.

Enkelste gimbalen å balansere å sette opp og bruke

Zhiyun- Tech har en smart patent som gjør stabilisatoren mye lettere å sette opp enn mange andre Enhånds stabilisatorer på markedet. De har inkludert et foldbart stativ som enkelt kan skrues fast i bunnen på Crane 2. Dette gjør at kamera blir stabilt og kan enkelt plasseres på ulike typer underlag.

 Crane 2 er kompatibelt med utløser plate fra Manfrotto som enkelt monteres på ditt kamera. Når platen er festet på kamera, kan den enkelt gli på plass, og utløses uten problem. Det er slutt på tungvinte løsninger som må skrues fysiskt fast, dette har blitt en standard som gjør det enkelt å bytte fra ulike typer kameratilbehør. Montering og balansering har aldri vært lettere.

Integrert 3 stegs følgefokus kontroll for autofokus

Zhiyun- Tech har integrert en følge fokus kontroll for Canon som gjør det mulig å endre fokus uten å fysisk røre linsa på kamera.

Følgefokus Zhiyun tech

Bluetooth iOS Kontroll

Med egen mobil app for iOS og Andriod som kobles opp med bluetooth. Appen lar deg styre flere nyttige funksjoner på Crane 2 som tilt, start og stopp opptak og bytte mellom front og bakskjerm for selfie- modus. En annen nyttig funksjon er mulighet for kalibrering og justeringer fra avstand, dersom kamera står lengre unna, eller at kamera ikke kan gå ut av balanse.

Crane 2 støtter objekt og ansikts tracking.
OLED Skjerm

Et lite OLED display gir deg raskt et overblikk over mulighe statuser som batteri, stablisatornivå og muligheten for å gjøre mindre kamerainnstillinger direkte fra stabilisatoren.Dette er et fin tillegg til mobilappen, de utfyller hverandre der det er nødvendig.

OLED skjerm integrert i gimbalen

 Uendelige justeringer

Crane 2 har akkurat i likhet med sin forgjenger mulighet for full 360 grader rotasjon i 3 akser. Det gjør det enkelt å manøvrere Crane 2 enten den er satt opp som et stativet, som en forlengerarm, eller som et av de andre tilleggsmulighetene.  Dette åpner opp for uendelig mange bruksområder via fjernstyring med appen. Muligheten for unike kameravinkler som VJ eller om du skal intervjue noen med kun et kamera, kan du enkelt snu kamera frem og tilbake etter hvem som prater, kun med få tastetrykk. Funksjoner som tilt og panorering kan enkelt styres direkte fra appen, noe som gjøre at en kan sette opp kamera til å følge et bestemt objekt fra avstand.  

Alt dette og mye mer får du i esken når du kjøper den beste Gimbalen fra Zhiyun-Tech Norge.

beste gimbal fra zhiyun tech Norge crane plus stabilisator innhold i eske