Frakt og retur

Vi bruker kun DHL sine premiumtjenester. Du kan velge mellom Economy eller Express. Moms, toll og avgifter er inkludert når du handler direkte fra oss.

 • Frakt

  Vi bruker kun DHL sin premium International Economy og Express tjenester når vi sender deg din bestilling. Du vil få varen levert på døren, og sendingsnummer vil bli sendt til deg når pakken er klar.

  Retur

  Gjennomsnitts Sendingstider for DHL

  • DHL International Economy (10-13 arbeidsdager)
  • DHL International Express (5-8 arbeidsdager)

  Sendingstiden vil variere ved helligdager. Tiden over er gjennomsnittet vi har målt fra dagen du gjør bestillingen til du har DHL på døren med varen.

 • Garanti

  Alle produktene våre leveres med 1 år internasjonal garanti mot fabrikasjonsfeil og inntil 5 års reklamasjonsrett.Batterier og lignende produkter anses som forbruksvare og har 9 måneder garanti.
 • Retur

  Dersom en vare skal returneres skal denne sendes til vårt lager i Norge. Ved en garantisak dekker vi frakten. Dersom du ønsker å bruke angreretten så er det kunden som dekker returfrakten. (Sporbar pakke)

  BRAVES AS, Soloddveien 7, 4876 Grimstad

  Ved bruk av angreretten står du som kunde selv for returen til oss. Varen skal leveres tilbake til oss i uåpnet forpakning slik at den skal kunne selges som ny. Dersom varen har skader eller er synlig brukt vil verditapet dekkes av kunden.